Ali obstaja pot zavezništva v Swamp of Sorrows Classic?

Čeprav Alliance v tem območju nima potovalnega središča, sta tako Darkshire kot Nethergarde Keep dragoceni alternativi, saj njuni lokaciji omogočata, da tečete do močvirja, ne da bi na poti naleteli na sovražnike.

Kako dobim ključ za Searing Gorge Classic?

Ključ do Sering Gorge. Peljete se južno od Thelsamarja v Loch Modanu in se znajdete pred vrati na Stonewrought Pass. Poskušaš vstopiti, vendar so vrata zaklenjena. Pogovarjaš se s stražarjem, planincem Pebblebittyjem ...

Kakšna raven je Searing Gorge Classic?

Sering Gorge je sporno območje v Vzhodnih kraljestvih za igralce v razponu 43-52. Sering Gorge je dom skupine izjemno močnih škratov, imenovanih Thorium Brotherhood, ki so se odcepili od klana Temnega železa.

Kako priti v goreče stepe?

Priti tja

  1. Igralci zavezništva lahko dosežejo goreče stepe od gorovja Redridge proti jugu.
  2. Igralci Horde lahko dosežejo goreče stepe iz goreče soteske proti severu, skozi goro Blackrock.

Kako pridem do Blackrock Spire iz Orgrimmarja?

V Orgrimmarju se povzpnite na območje portala Earthen Ring in pojdite s portalom do Twighlight Highlands. Na voljo je vsem. Povzpnite se, poletite proti jugozahodu ob zvoniku Bastion of Twilight. Nadaljujte čez jezero Loch Modan in v daljavi bi morali videti goro Blackrock.

Kako pridem do Blasted Lands iz Orgrimmarja 2020?

V Orgrimmarju se pogovorite s Thrallmar Mage ob portalu Shattrath v sobi portala. Ti NPC vas bodo popeljali v Razstreljene dežele, tik ob temnem portalu. Blasted Lands je kratek let iz Stormwinda za igralce Alliance.

Kje je vhod v Upper Blackrock Spire?

Goreče stepe

Kakšna raven bi morala biti za nižjo Blackrock Spire?

56-60

Kakšna raven je Blackrock Spire?

Lower Blackrock Spire je primerek za 5 ljudi, zasnovan za pustolovce na nivojih 56-60. Njegov vhod se nahaja znotraj gore Blackrock, na južni strani Hall of Blackhand, nasproti Zgornjega Blackrock Spire.

Je Blackrock Spire racija?

Upper Blackrock Spire je napad, katerega vhod se nahaja v Searing Gorge na celini Vzhodnih kraljestev v igri World of Warcraft. Najmanjša raven za to ječo je 60. Raid vsebuje 9 šefov. Končni šef Upper Blackrock Spire je general Drakkisath.