Kaj je abstraktni samostalnik za skromen?

abstraktni samostalnik humble je ponižnost, vendar ga nekateri angleško govoreči namesto tega zapišejo kot skromnost ...

Kaj je abstraktni samostalnik besede samo?

Z drugimi besedami, abstraktni samostalnik se ne nanaša na fizično entiteto. Zdaj bo abstraktni samostalnik "pravično" "pravičnost". Pravičnost se nanaša na kakovost biti pravičen ali pravičnost. Pravičnosti ne moremo videti, slišati, dotakniti, vohati ali okusiti, zato je abstrakten samostalnik. Tako je pravilen odgovor "pravičnost".

Kaj je abstraktni samostalnik za kratko?

kratkost

Abstraktni samostalnik "kratek" je "kratkost".

Kaj je abstraktni samostalnik simpatičnega?

Abstraktna samostalniška oblika pridevnika 'simpatično' je sočutje, beseda za kakovost. Beseda 'simpatičen' je pridevniška oblika abstraktnega samostalnika sočutje, beseda za čustvo.

Kaj je abstraktni samostalnik sladko?

Abstraktni samostalniki

pridevnikiAbstraktni samostalniki
voljnipripravljenost
temnotemo
sladkosladkost
pozabljivpozabljivost

Kaj je abstraktni samostalnik pridevnika skromen?

Abstraktna samostalniška oblika za pridevnik skromen je skromnost. Abstraktna samostalniška oblika za glagol ponižati je gerund, ponižanje. Sorodni abstraktni samostalnik je ponižnost. V: Kaj je abstraktni samostalnik skromen?

Kateri je najboljši sinonim za besedo skromen?

Dejanje ponižanja ali ponižanja nekoga; poniževanje ponosa; mrtvitev. Stanje ponižanja, ponižanja ali zmanjšanja na ponižnost ali podrejenost. Sinonimi: značilnost skromnosti; skromnost v značaju in obnašanju. Sinonimi: ponižnost; lastnost skromnosti.

Kako imenujete dejanje ponižanja nekoga?

Dejanje ponižanja ali ponižanja nekoga; poniževanje ponosa; mrtvitev. Stanje ponižanja, ponižanja ali zmanjšanja na ponižnost ali podrejenost. Sinonimi: značilnost skromnosti; skromnost v značaju in obnašanju.

Kaj pomeni beseda ponižati?

Dejanje ponižanja ali ponižanja nekoga; poniževanje ponosa; mrtvitev. Stanje ponižanja, ponižanja ali zmanjšanja na ponižnost ali podrejenost.